Nederlandse Vestigingen

Administratieve en back-office ondersteuning voor bedrijven die kantoren in Nederland vestigen.

Administratieve ondersteuning en back-office management
​Wanneer u de backoffice-taken van uw bedrijf uitbesteedt aan FGRS, kunt u zich richten op wat belangrijk is: uw corebusiness. Ons team van juridische en fiscale experts behandelt alle administratieve en financiële aspecten van de salarisadministratie en garandeert tevens dat de facturering correct wordt verwerkt.

​Ons team bij FGRS is volledig gekwalificeerd om de omvang van al uw behoeften inzake administratieve ondersteuning en backofficebeheer van u over te nemen. Wij volgen de ABU-CAO, zijn NEN4400-1 gecertificeerd, en kunnen u adviseren op het gebied van de VCA voorschriften voor uw bedrijf.

Deze kwaliteitsstandaard garandeert uw klanten en flexmedewerkers dat alles goed georganiseerd is, zodat uw bedrijf volledig compliant is. Wij fungeren als formele werkgever van uw tijdelijke personeel en tevens bieden wij u diensten als gecertificeerd ‘professioneel backoffice’.

Administratieve ondersteuning
FGRS kan u helpen met alle administratieve taken van uw bedrijf en assistentie bij het opzetten van een of meer vestigingen in Nederland. Wanneer uw Nederlandse vestiging operationeel is, kunnen we back-office managementservices leveren.

Back Office Management Services
Het outsourcen van Back Office Management-taken aan onze experts betekent dat u tijd en middelen kunt besparen, zodat uw bedrijf zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten. Wat bedrijven zich niet vaak realiseren, is dat ze vaak administratief personeel moeten inhuren om hun backoffice-taken te beheren, waarvan de salarissen hoger zijn dan de kosten van uitbesteding van de service.

​Back Office Management Services omvatten facturering, boekhouding, contractbeheer, aanvragen van noodzakelijke certificeringen (bijv. NEN-4400-01 en VCA-certificeringen), belastingaangiftes (BTW moet om de drie maanden worden gedeclareerd) en meer.

​Nadat uw bedrijf is gecertificeerd, assisteren wij u om aan de certificeringsvereisten te (blijven) voldoen. Ons team is ook uitgerust om interne en externe verplichte audits te kunnen beheren. We bieden ook administratieve diensten aan bedrijven die de 30% vergoeding aanvragen voor hun personeel of opdrachtgevers.

Administratieve bijstand voor buitenlandse bedrijven
Als uw bedrijf niet in Nederland is gevestigd, kunnen we onze Managed Services nog steeds leveren aan uw opdrachtgevers en klanten. Indien nodig kunnen we een Commission-only overeenkomst opstellen en namens u de Nederlandse klant factureren. Wij zullen een vergoeding van EUR 2,50 per gewerkt uur door de flexwerker in rekening brengen.

neem contact met ons op

Meer informatie
nodig?

Vraag een pro forma
salarisberekening aan

nu aanvragen